De geboorte, de ziel die indaalt. Deze transformatie van jouw kindje en de verbinding met jou is waar ik je als gids in begeleid.

De eerste ontmoetingen, zoals de eerste keer dat het hartje klopt zijn bijzondere momenten waar je je kindje al leert kennen. Maar eigenlijk begint de reis van de ziel al eerder, je zou zelfs al contact kunnen maken voor de bevruchting. Als therapeut sta ik je bij in het leggen van die verbinding. Hoe kun je tijdens deze reis al luisteren naar je ongeboren kind? Welke intentie wil jij jouw kindje meegeven? Kun je al kennis maken met elkaar? En hoe kun je hem/haar een warm welkom geven?

Ook kan je gevoel heel anders zijn. Je bent al zwanger. Je voelt je haast bezwaard dat je niet blij bent. Alles lijkt je in je leven tegen te zitten. Je voelt je er alleen voor staan. Samen met jou kan ik je behoeften en steun onderzoeken. Wat zou je leven wat lichter maken? Hoe kun je leren er voor jezelf te zijn en ook ruimte te voelen voor je aankomende kindje. Wat is hierin voor jou echt belangrijk? Graag hoor ik je hierin en voel ik met je mee.

Werkwijze

Het eerste contact kan op de praktijk plaatsvinden. Of bij je thuis. Samen kijken we wat je wensen en verlangens zijn.  Wat in dit moment voor jou belangrijk is of nodig is.  Je verlangen kan al beginnen bij dat je moeder wilt worden. Of hoe kun je in rust je zwangerschap volbrengen. Op deze reis kan ik je in zachtheid bijstaan. Wat vraagt op dit moment bij jou de meeste aandacht. Jouw lichaam heeft daarbij zoveel wijsheid in zich. Wat vertelt jouw lichaam jou? Of heb je juist moeite om je lichaam te voelen? Of is het alleen onrust wat de klok slaat. Bij mij mag er zijn.

Ik werk daarbij met lichaamsoefeningen, lichaamswaarneming, healing, opstellingenwerk en je verre voorouders  en vele andere tools.

In deze coaching, psychosociale therapie of energiewerk, zie ik je in de totaliteit van wie jij bent: jouw fysieke lichaam, emoties, je gedachten en je bezieling.

Mijn ingang daarbij is je lichaamsbewustzijn, omdat dat de verbinding opent naar je gevoel, je innerlijk weten, je intuïtie en mogelijk nog andere ongeopende gebieden. Alles doet mee en nodig ik uit wanneer de tijd er rijp voor is. Om zo jou/jullie te ondersteunen in deze fase van je leven.

Thema’s waarmee we kunnen werken:

  • verbinden/uitnodigen voor de bevruchting
  • luisteren naar je ongeboren kind
  • kennismaken voor de geboorte
  • contact met je lichaam
  • rust creeren in jezelf
  • zorgen voor jezelf en je ongeboren kind
  • de voorbereiding op de geboorte
  • welkomstritueel
  • geboorte kunstwerk

Op deze reis, die bestaat uit meerdere sessies, kan ik je bijstaan als gids.

Contact Maken Voor De Zwangerschap

Contact met eigen lichaam

In deze fase van je leven nodig ik je uit om ook bewust een persoonlijke reis in je eigen lichaam te maken. Zo kun je leren om je steeds meer thuis te voelen in jouw lichaam. Tot in elke cel. Zo breng je je lichaam, emoties, gedachten en bezieling steeds meer op 1 lijn. Wat een fantastisch bedding geeft. Ik leer je graag hierin kennen. Vanuit jouw verlangens en in wie jij ten diepste bent.

Begeleiding bij Bevallen

In het voorjaar van 2019 start ik met een verdiepende opleiding tot Doula bij Bevalling tot die tijd zal ik dus nog geen bevallingsbegeleiding ondersteunen. Ik kan je uiteraard wel ondersteunen bij de keuze van de Doula tijdens jouw bevalling.

Geboorte Kunstwerk

Op verzoek kunnen we een speciale sessie doen waarbij ik in verbinding met jou & jouw kindje een intuïtief kunstwerk maak. Op deze manier maken we al kennis en kunnen we een mooie intentie voor jouw kindje uitspreken. Dat doe ik door middel van kleur, symbolen, krachtdieren, vormen en bewegingen.

Dit kunstwerk dat ik op canvas maak, kun je als een schilderij ophangen. Een warm welkom in de kinderkamer en een fijne manier om je zo nu en dan even in stilte mee te verbinden terwijl je zwanger bent. Of zelfs om je voor de zwangerschap al met je kindje te verbinden.

De kracht van Symbolen

De symbolen in de kunstwerken zijn vaak oer oude tekens, die we eigenlijk allemaal kennen, deze kunnen een diepe herinnering, weten of vertrouwen oproepen. Onbewust herinnert dit je aan de bron, zo kan er berusting in het systeem komen. Een kunstwerk kan daarmee voor zowel voor jouw kindje als voor jou tijdens de zwangerschap & geboorte als anker fungeren.

©[2018] Laurette Vossepoel

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?