Door mijn jarenlange werk in de psychiatrie, ben ik met vele aspecten van het menszijn in aanraking gekomen. Voor diverse GGZ instellingen heb ik samen met anderen tal van initiatieven opgezet. Van eetcafé tot wandelclub. Hiervoor ontving ik vanuit Altrecht de prijs: ‘Doen doet leven’.

Door mijn interesse in mensen heb ik talrijke opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van NLP coaching, bewustzijn, energiewerk, healing en reading.

Recentelijk heb ik de vijfjarige HBO opleiding tot Levenstherapeut bij School of Life met succes afgerond.  Daarnaast heb ik de facilitator training bij Joanne van Wijgerden gedaan. Hierdoor heb ik mij ook ontwikkelt in het werken met groepen op het gebied van healing en multi-dimensionaliteit.

Tijdens deze opleidingen merkte ik dat ik mij steeds meer tot geboorte- en stervensbegeleiding aangetrokken voelde. Dit inspireerde mij om mijzelf hierin verder te ontwikkelen. Ik volg momenteel de opleiding Rouwvrouw & Zieleman voor Stervensbegeleiding. Voor het voorjaar van 2019 heb ik de intentie gezet om de opleiding tot Doula bij Geboorte te gaan volgen.

 

Ik woon met mijn lieve man en vier katten in een leuke huurwoning in Loenen aan de Vecht. Ik geniet van de plek waar ik woon met zijn kleurrijke bloementuin.

Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te tekenen. Tekenen is voor mij een ingang om mijzelf op een diepe laag te ontmoeten. Vanuit deze verbinding ontstaat ook het contact met dieren op een heel natuurlijke en diepe wijze.

Mijn wens voor jouw: ´Ik vind het mooi om elkaar vanuit ons diepste bronbewustzijn te ontmoeten.´

Contact Informatie

Mail: info@laurettevossepoel.nl –
Telnr.: 06 24 35 92 33

Adres: Middenhoek 1, Loenen aan de Vecht (provincie Utrecht, net onder Amsterdam)

Kosteloos parkeergelegenheid voor de deur van mijn praktijk.

 

Telefonische bereikbaarheid

Maandag: 9.00 – 12.00 uur

Woensdag: 9.00 – 17.00 uur

Vrijdag: 12.00 – 17.00 uur

Zaterdag en zondag: 10.00 – 13.00 uur

Bij geen gehoor, ben ik met een sessie bezig. Spreek dan graag een voicemail bericht in. Dan bel ik u tijdens werkdagen binnen 24 uur terug.

Bij de begeleiding in de laatste fasen van het leven is in onderling overleg ook mijn dienstverlening in de avond mogelijk. Dit kan een verlichting geven bij uw naasten.

 

 

Vragen of een Afspraak maken?

©[2018] Laurette Vossepoel

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?