Door mijn jarenlange werk in de psychiatrie, ben ik met vele aspecten van het menszijn in aanraking gekomen. Voor diverse GGZ instellingen heb ik samen met anderen tal van initiatieven opgezet. Van eetcafé tot wandelclub. Hiervoor ontving ik vanuit Altrecht de prijs: ‘Doen doet leven’.

Door mijn interesse in mensen heb ik talrijke opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van NLP coaching, sjamanisme, bewustzijn, energiewerk, healing en reading.

Zo heb ik de 5-jarige HBO opleiding tot levenstherapeut bij School of Life met succes afgerond.  Daarnaast heb ik de facilitator training bij Joanne van Wijgerden gevolgd. Hierdoor heb ik mij ook ontwikkelt in het werken met groepen op het gebied van healing en multi-dimensionaliteit. Recent volgde ik bij Linda Wormhoudt de opleiding voor zielenvrouw en sjamanisme.

Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd gids te zijn in een dierenpark. Hiermee is een kinderdroom werkelijkheid geworden. Ook vind ik het heerlijk om te tekenen. Tekenen is voor mij een diepe ontspanning en een ingang om mijzelf op een diepe laag te ontmoeten. Fijn ook om jou te ontmoeten. Wees welkom.

Contact Informatie

Mail: info@laurettevossepoel.nl –
Telnr.: 06 24 35 92 33

Adres: Hunthum 46, Loenen aan de Vecht (provincie Utrecht, net onder Amsterdam)

Kosteloos parkeergelegenheid voor de deur van mijn praktijk.

 

Telefonische bereikbaarheid

Maandag en dinsdag: 20.00 – 21.30

Donderdag en vrijdag : 9.00 – 17.00 uur

Zaterdag en zondag: 10.00 – 13.00 uur

 

Bij geen gehoor, ben ik met een sessie bezig. Spreek dan graag een voicemail bericht in. Dan bel ik u tijdens werkdagen binnen 24 uur terug.

Bij de begeleiding in de laatste fasen van het leven is in onderling overleg ook mijn dienstverlening in de avond mogelijk. Dit kan een verlichting geven bij uw naasten.

 

Vragen of een Afspraak maken?

©[2018] Laurette Vossepoel

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?