Geniet van het leven, ontdek de oneindige mogelijkheden als je vanuit je volle potentieel aanwezig bent.

Het valt me op dat de bus vol zit, met allemaal unieke mensen. Ik loop het gangpad door. Dit is een metafoor uit Licht op de schaduw van Debbie Ford. Alle mensen in de bus zijn volgens haar symbolisch een stukje van jezelf. De uitnodiging is om alle delen van jezelf te leren kennen. Ben ik bereid om steeds meer mensen te ontmoeten?

Eerst is er een klein meisje. Ik laat haar voorzichtig en rustig naar mij toekomen. Met een knuffelbeertje maak ik het eerste contact. Want daar voelt ze zich veilig bij. Bij elk stapje groeit haar vertrouwen. In de ogen van de vrouw op de rij achter haar zie ik zoveel vrolijkheid. Ze kletst druk met haar buurvrouw en straalt helemaal. Een volgende vrouw vraagt zich af: “waarom ben ik eigenlijk hier?” En toch, ook ergens diep in zichzelf weet ze wel waarom. Omdat ze zowel de zielenwereld als inmiddels ook de aardse wereld zo goed kent. Op de achterste rij zit natuurlijk de meest ondeugende van de klas. Een stampvoetend kind trekt nog even mijn aandacht. Boos omdat niet alles loopt zoals ze zou willen. Liefdevol neem ik het kind bij me. Ze ontspant.

Wie zitten er in jouw bus? Alles is oké. Echt alles. Want de heelheid in jou is dat al deze delen er mogen zijn. Door elk stukje van jezelf te ontmoeten en te omarmen ontstaat zoveel ruimte. Zoveel ruimte voor Voluit Leven. Doe je mee?
Zoals ik alle stukken van mezelf weet te ontmoeten, zo kan ik ook al jouw delen ontmoeten.

Weet dat je in alles welkom bent. In je angst in je verdriet, in je boosheid en natuurlijk ook in je blijheid, jou scheutige lach. Alles mag er zijn in alle ruimte en het vertrouwen dat jij nodig hebt.

Het proces van Voluit Leven

Het verlangen van het leven voluit leven komt uit jou. Jij hebt het in je om wakker te worden. Je hebt een zelfhelend vermogen dat je kunt stimuleren. En ik ondersteun je hierin. Zodat je het uiteindelijk zelf in je leven kan integreren.
Het is allerbelangrijkst dat je er Ja tegen zegt en dat je echt mee aan de slag durft te gaan. Dat wat je voelt dat je zo graag wilt, dat je durft te gaan staan. Uiteindelijk zal het moeiteloos gaan, want dan ben je gewoon wie je bent.

Je begint met je teen in het water, je schrikt dan misschien terug (en dat mag!). Je probeert het nog een keer, nu is het al wat minder spannend en voor je het weet spring je met een plons de vijver in. En na de vijver, word je nieuwsgierig; ‘durf ik ook de zee in….?’

Zo gaat het ook met je eigen ontwikkeling, het stopt nooit maar het wordt wel gemakkelijker. Leuker ook vooral! Want als je eenmaal hebt ervaren wat het je brengt wordt je pas echt nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is. Je krijgt je onbevangenheid weer terug. Je voelt weer het kinderlijke plezier en durft meer. Je krijgt zin om te verbinden en resoneert met dezelfde mensen.

Een veilige bedding
Ik creëer samen met jou een plek waar je die eerste stappen veilig kunt zetten. Ik geef je een bedding waarin je helemaal jezelf kunt zijn met al je onzekerheden, angsten, emoties en verlangens. Zodat jij steeds dieper het proces in kunt gaan.

Alles wat het van jou vraagt is commitment, die eerste stap durven te zetten, overgave. Iedereen voelt weerstand bij het begin, iedereen denkt bij die eerste afspraak “moet ik dit nu wel doen, is het wel echt nodig”. Er zal altijd iets van verzet in jezelf naar boven komen, dat hoort er allemaal bij. Tijdens onze sessies bouw je met mini ervaringen een vertrouwen op om steeds meer te verdiepen met jezelf.

Je zult jezelf voor altijd dankbaar zijn als je vandaag nog die eerste stap zet!

Werkwijze

Ik werk daarbij met lichaamsoefeningen, lichaamswaarneming, healing, coaching, opstellingenwerk, je verre voorouders en vele andere technieken.

In dit energetische werk zie ik je in de totaliteit van wie jij bent: jouw fysieke lichaam, emoties, gedachten en jou bezieling.

Je lichaamsbewustzijn neem ik als ingang, omdat dit de verbinding opent naar je gevoel, je innerlijk weten, je intuïtie en andere mooie stukje jij, die nu nog onbekend voor je zijn. Alles doet mee en is er om jou te ondersteunen om voluit en met plezier te leven.

Thema's waarmee we aan de slag kunnen gaan:

  • van angst naar vrijheid
  • in contact met jezelf en anderen
  • je wilt een verandering in je leven maar weet niet hoe
  • je wilt het leven toelachen, leren echt te genieten & plezier te maken
  • hoe bevrijd je je van belemmerende gedachtes
  • hoe maak je contact met je intuïtie
  • hoe ga je verder na een burnout

Op deze reis, die bestaat uit meerdere sessies, sta ik je graag bij als levenstherapeut.

review

“Laurette brengt informatie op een vriendelijke en speelse manier. Ik vind dit een prettige manier van werken, want hierdoor ben ik ook meer met mijn eigen speelsheid in contact gekomen.”

Kirsten A.

Intuitive Art: jouw essentie in een kunstwerk

Al van jongs af aan voelde ik een diepe verbinding met de bron. Deze verbinding inspireert me ook om in opdracht intuïtieve tekeningen te maken. Dat wat niet in woorden gezegd kan worden is soms beter voelbaar in beeld.

Zo maak ik bijvoorbeeld tekeningen die de essentie van iemand verbeelden. Zo kun je zonder woorden, energetisch verbinding maken met jouw zielsmissie, verlangen & kracht.

De kracht van Symbolen

De symbolen in de kunstwerken zijn vaak oer oude tekens, die we eigenlijk allemaal kennen, deze kunnen een diepe herinnering, weten of vertrouwen oproepen. Onbewust herinnert dit je aan de bron, zo kan er berusting in het systeem komen.

©[2018] Laurette Vossepoel

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?